Backzter hållningsväst - För en bättre hållning

Fri frakt till hela Sverige

En blogg om hållning

- Din guide till bättre hållning

Hållningsväst mot dålig hållning

Backzter är det mest prisvärda valet när det kommer till att välja hållningsväst. Vid användning hjälper den upp din rygg och fungerar som ett ryggstöd för din hållning. En slags hållningssele, alltså. Hur vet man att en hållningsväst är bra? Den fungerar. Den hjälper dig till en bättre hållning. Så enkelt är det.

Visste du att dålig hållning kan orsaka stress?

Skulle du vilja pröva en hållningsväst som är bäst i test?

Över 70000 svenskar använder redan Backzter och vårt snittbetyg på Trustpilot är 4.4/5.

Hur lång tid tar det att bli av med gamnacke?

Redan efter 21 dagar kan du börja se märkbara resultat för din hållning.
Om du i dagsläget lider av dålig hållning kan du efter regelbunden användning av Backzter faktiskt förvänta dig att bli några centimeter längre.
Om du lider av dålig hållning är du i verkligheten lite längre än du framstår. Din hållning är ofta det första intryck som nya människor får av dig.
Se till att göra det bästa av det ögonblicket.

Vill du också få en bra hållning?

Att gå runt med krökt rygg eller böjd rygg är dåligt för hälsan och det gör ont.
Förebygg dålig hållning redan nu. Nästan var du än befinner dig i livet är det inte för sent att börja vägen mot en bättre hållning.
Kanske bäst av allt: det är inte ens jobbigt!

Så om du undrar hur man får en rak rygg eller en bättre hållning;

Tidsskriften Sporthälsa utnämnde nyligen Backzter till bästa hållningsväst i sitt test.

Är du inte intresserad av att betala dyra pengar för en hållningsväst?
Backzter kostar just nu endast 299:- med 1-2 dagars expressfrakt inkluderat i priset.
Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din väst erbjuder vi 60 dagars öppet köp.

Vår hållningsväst hjälper dig till en bra hållning vid datorn och i vardagen.
Få en bättre hållning med vårat hjälpmedel. 

Oavsett om du har en bra hållning eller en dålig hållning idag så finns det alltid möjlighet att förbättra din hållning.
En god hållning är också en bidragande orsak till en rad hälsofördelar.
Dels gör det din rygg rakare men en bra hållning leder också till att det blir lättare att andas i jämförelse med att ha en dålig hållning.
Du utstrålar dessutom mer självförtroende med en bra hållning vilket också leder till att du kan uppfattas som mer attraktiv.

När du får lättare att andas så kan din kropp ta upp mer syre vilket gör att du blir mer uthållig och att du orkar mer.
Ta din kroppshållning på allvar. Du kommer att tacka dig själv. Beställ en extra Backzter till din respektive och spara 100 kronor.

Ländryggen

Ont i ländryggen är många gånger fruktansvärt jobbigt och att inte ha ont i ländryggen är något man lätt tar för givet. En dålig hållning är en vanlig orsak till ont i ländryggen även om det oftast är en mängd faktorer inblandade. 

Om du har ont i ländryggen eller känner smärta i ländryggen och vet med dig att du har dålig hållning är det en god idé att börja med övningar för att träna upp din hållning. 

En hållningsväst är jättebra att använda men vill du ha extra snabba resultat rekommenderar vi att du även gör övningar för att få bättre hållning. Exempel på övningar för bättre hållning kommer vi att ta upp i kommande inlägg.

Att vara kontinuerlig är en jätteviktig faktor i vägen mot en bättre hållning. Vill du förbättra din hållning så krävs det att du hjälper din kropp till en bättre position i vardagen, varje dag. Efter regelbundet utövande av övningar och användande av hållningsväst så kommer din kropps muskelminne att automatiskt räta upp din rygg.

Till slut har du rak rygg även när du inte använder Backzter.
Ett vältränat muskelminne är något man har glädje av hela livet så länge man regelbundet tränar det. Det krävs dock ingen större ansträngning men att göra övningar för kroppshållningen ett par gånger i veckan är sunt och något många missar.

En dålig hållning kan leda till många problem då man belastar leder och diskar fel. Ont i ländryggen är bara ett i mängden. Andra exempel är ont i axeln, ont i huvudet, ont i höger sida av ryggen och ont i kroppen allmänt. Men det vanligaste är alltså smärta i ländryggen. 

Snabbast resultat med minst ansträngning får du med en hållningsväst. Den kan du använda nästan när som helst i vardagen och den hjälper upp din kropp till korrekt hållning och hjälper dig att sluta belasta fel områden.

www.backzter.se

Hållning

2022/08/29

Hur kan man få bättre hållning? Tar det lång tid att få bättre hållning?

Svaret på båda dessa frågor kan variera beroende på vem du frågar. Om du har kritiskt dålig hållning idag och lider av smärta, ryggont eller liknande så råder vi dig att uppsöka läkarhjälp i första hand.

För dom allra flesta är det inte för sent att börja förbättra sin kroppshållning på egen väg och det bästa är att det faktiskt brukar gå snabbare än man kan tro. Hur snabbt kan man få en bättre hållning? Svaret på den frågan beror på hur din hållning är idag.

Om du lider av gamnacke har du en lite längre process framför dig jämfört med dig som ”bara” har dålig hållning. En del börjar känna skillnad efter bara ett par dagar men det är alltså helt individuellt.

Efter 21 dagar brukar man kunna skönja märkbara resultat i form av rakare hållning. Detta gäller faktiskt oavsett om din hållning är mycket dålig eller bara halvkass när du läser det här. Bättre hållning snabbt, alltså.

En genomsnittlig livstid på 80 år motsvarar nästan 30000 dagar. Låt några av dom vara med Backzter för att skörda den goda hållningens frukter resten av ditt liv.

Utvecklingen sker gradvis och det är ofta inte användaren själv utan andra i användarens omgivning som lägger märke till skillnaden på kort sikt.

Vid en gradvis förbättring av din hållning sker också en rad positiva saker i din kropp som vi kommer att be läkare och kiropraktorer att utveckla mer i detalj i kommande inlägg.

Exempelvis så får du lättare att andas vid korrekt kroppshållning. Det gör i sin tur att dina lungor kan ta upp mer syre. Mer syre gör att du orkar mer.

En bra hållning är faktiskt en av de mest välbevarade hemligheterna för dig som vill bli mer uthållig i vardagen. Därför passar Backzter helt perfekt när du är på promenad, på gymmet eller ute på löprunda.

Men också på kontoret, vid datorn och framför TV:n. På bussen, i bilen eller på cykeln. Om du är gravid eller om du inte är gravid. Om du vill bli lite längre eller få en mer självsäker utstrålning. En hållningsväst för alla.

Backzter – För bättre hållning

Bättre hållning

                                                                                                                                                                                                                               2022/08/25

Bättre hållning för att motverka gamnacke

Hållningsväst har blivit populärt först på senare år i Sverige. När Backzter först började att säljas i Sverige dröjde det inte länge innan dess popularitet sköt i höjden. Dagens väst är resultatet av över tjugo uppdateringar och modifieringar sedan säljstarten i Sverige år 2019. 

Nu kan vi äntligen säga att vi är 100% nöjda med resultatet. En mjuk och bekväm ryggplatta man inte vill ta av sig kombinerat med vadderade axelremmar skapar en bekväm och diskret väst. Specialdesignad och slitstark kardborr är noggrant fäst på insidan av remmarna som praktiskt låter dig reglera hur hårt västen ska sitta. 

Bär den innanför jackan eller tröjan om du inte vill att någon ska se den. Eller varför inte utanpå t-shirten? 

Backzter används av tusentals professionella fotbollsspelare och idrottare runt om i världen. En hållningsväst för dig som är kvinna såväl som man. För dig som inte vill få dålig hållning under graviditeten.  

Lite extra är det en hållningsväst för dig som gärna blir ett par centimeter längre. Om du har dålig hållning idag är du sannolikt ett par centimeter längre än vad du framstår som. Intressant, va? 

Ta till vara din faktiska potential och få en rak rygg på köpet. Visste du att en av dom absolut första sakerna som nya personer uppfattar hos dig är just din hållning? Gör det bästa av dom ögonblicken. 

I kommande inlägg kommer vi att gå igenom övningar för att du ska få bättre hållning. Det finns tusentals övningar man kan göra för att få bättre hållning. Vissa är kända för allmänheten. Andra övningar är det endast professionella yrkesutövare som kiropraktorer och idrottsutövare på elitnivå som känner till.  

Vår ambition med bloggen är att ge dig tillgång till allt. Vi kommer att dela alla dom bästa övningarna kombinerat med höjdpunkter från kiropraktorlinjen. Material för tiotusentals kronor och många långa år i skolbänken kommer att presenteras sammanfattat i text men även i video. Övningar för bättre hållning visas enklast med video. 

Vi kommer även att lägga upp bilder och film från vårt kontor och lager där din beställning hanteras innan Postnord får den och där våra medarbetare svarar dig när du kontaktar vår kundservice. 

Kommentera gärna om du har önskemål om inriktning eller fokusområden som vi kan behandla i bloggen. 

Följ oss här för att ta del av exklusivt bonusmaterial samt uppdateringar och höjdpunkter.  

Vi hoppas att ni ska bli nöjda.

Hållningsväst

2022/08/24

Bättre hållning & ingen gamnacke med hållningssele

Att få bättre hållning genom att göra speciella övningar är en väg att gå. Gamnacke är en konsekvens av dålig hållning. Använd hållningsväst för att få bättre hållning & ingen gamnacke med hållningssele. Vill du verkligen få bättre hållning rekommenderar vi att du använder en hållningssele. En kombination av övningar mot gamnacke och hållningssele är den snabbaste vägen du kan förbättra din hållning. Dålig hållning är ofta orsak till en rad hälsoproblem.  Om du har dålig hållning kan det leda till en rad konsekvenser om du inte  aktivt försöker förbättra din hållning.

Hållningsväst apoteket eller hållningssele ?

Det är lätt att lyssna på vad andra säger men det är svårt att urskilja vad som är korrekt. Att köpa hållningsväst från apoteket eller hållningssele, kan vara mycket påfrestande för vissa personer. De flesta skulle antagligen säga att det spelar ingen större roll om du köper hållningsväst från apoteket eller en hållningssele för den delen. När du köper hållningssele från oss erhåller du 60 dagars öppet köp istället för 14 dagar som är lagstadgat. Vi inkluderar även fri expressfrakt i priset och om du vill köpa en extra hållningssele får du rabatt. Köp hållningsväst eller hållningssele från oss på backzter.se istället. Det är bättre.